Türkiye’de 1990-1996 döneminde kalkınma sürecinde telekomünikasyon sektörünün analizi ve değerlendirilmesi - Aygün, Tülay (My University, 1997)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); TELEKOMÜNİKASYON