Dış ticaret mevzuatımızda geçici muaflık geçici kabul ve dahilde işleme rejimlerinin Türkiye’deki uygulamaları ile AB mukayesesi - İnanç, Çetin (My University, 1997)
unknown
Keywords: Dış ticaret; DIŞ TİCARET; Ticaret