Kardiovasküler sistemin düzenlenmesinde santral gaba reseptörleri ile kortikotropin saliverdirici faktör (crf) arasındaki ilişkinin araştırılması - Onat, Filiz (My University, 1992)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kalp damar sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ