Yüzücülerde bireye özgü beslenme programının performans üzerine etkisinin belirlenmesi - Hasköylü, Alperen (My University, 2017)
Araştırmanın amacı, adölesan yüzücülerde beslenme durumlarını saptayarak bireyin özgün beslenme programlarının içerikleri ile yüzme performansları (yüzme süreleri) arasındaki ilintiyi belirlemektir.

This study is aimed to investigate relationship between performance (swimming time) and personal nutrition program contents of swimmers. Study is also aimed to determine energy, macro and micro nutrient intake of adolescent swimmers.
Keywords: Beslenme; performance; performans nutrition; Spor-- Beslenme; Sporcular; swimming; yüzme; Yüzücüler