Sermaye piyasasında kredili menkul kıymet alımları,açığa satış ve menkul kıymet ödünç işlemleri:teori ve Türkiye uygulaması - Yılmaz, Celali (My University, 1996)
unknown
Keywords: Sermaye Piyasası Türkiye