Konservatif tedavi altındaki kronik böbrek hastalarında hepatit C virusu prevalansı,risk faktörleri ve karaciğer hastalığı ile ilişkisi - İlçöl, Tevfik Bülent (My University, 1995)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-İÇ HASTALIKLARI