İsmail Hakkı Bursevi’ nin iki tuhfesi tuhfe- i vesimiyye- tuhfe-i aliyye (Metin- Tahlil- Tahkik) - Öztürk, Şeyda (My University, 1999)
unknown
Keywords: Biyografi-İslam; Din; FELSEFE-İSLAM FELSEFESİ-TASAVVUF; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TASAVVUF; Tasavvuf; Tasavvuf ve tarikatlar