Türk ve İslam eserleri müzesindeki tekstil malzemelerinin konservasyonu ve sergilenmesi -Sergide yer alan halıların durumlarının ve çevre koşullarının saptanması- - Oral, Elvan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ev ekonomisi ve aile yaşamı; HALILAR, TÜRK; Konut mefruşatı; Yer kaplamaları