Sıçanlarda cerrahi geciktirme yöntemi ile ısı önhazırlık yönteminin deri fleplerindeki canlılık oranına etkisinin karşılaştırılması - İmer, Bahadır (My University, 2001)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; doku ve organ nakilleri; Kozmatik verestoratif cerrahi; Plastik Cerrahi; Rekonstrüktif Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; yapay organların takılması