Sosyal medya kullanım pratikleri bağlamında TV haberciliğinde dönüşüm - Mayetin, Özge (My University, 2019)
ÇALIŞMA GELİŞEN TEKNOLOJİ İLE HAYATIMIZA GİREN SOSYAL MEDYA TELEVİZYON HABERCİLİĞİNİ NASIL ETKİLEMİŞTİR SORUSUNA YANIT ARAMAKTADIR.

THE STUDY IS RESPONSE TO THE QUESTION ON HOW SOCIAL MEDIA INFLUENCED OUR DEVELOPMENT HAS AFFECTED TELEVISION JOURNALISM WITH DEVELOPING TECHNOLOGY
Keywords: HABER TELEVİZYONSOSYAL MEDYA MEDİASOCIAL MEDİATELEVİSİON JOURNALISM; Social media; Sosyal medya; Television broadcasting of news; Televizyon haber yayıncılığı