Akne hastalarının lezyon yerlerinden, sağlıklı derilerinden ve burunlarından izole edilen propionibacteium acnes suşlarının antibiyotik duyarlılıklarının araştırılması - Çakıcı, Özlem (My University, 2005)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji