Sanatta demokratik tavır gravür üzerine bir araştırma - Baripoğlu, Ayşegül (My University, 1997)
unknown
Keywords: Çizgi sanatları; Çizim; Grafik tasarım; GRAVÜR SANATI; Güzel ve dekoratif sanatlar; resimleme; ticari sanat