Camiu’d-düvel: II.Bayezid ve Yavuz Sultan Selim Devri Müellif Müneccimbaşı Ahmed Dede - Ünlü, Nuri (My University, 1990)
unknown
Keywords: OSMANLI TARİHİ-II.BAYEZİD DEV; OSMANLI TARİHİ-YAVUZ SULTAN SELİM