Marka oluşturmanın tüketici davranışı ve tasarım üzerindeki belirleyici rolü - Öztürk, Pınar (My University, 2004)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; Endüstriyel sanat ve tasarım; Endüstriyel Tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; Markalar; Tüketici Davranışı