İşletmede, yönetim hakkının toplu pazarlık sistemiyle çatışma sınırlarının tespiti ve zarureti - Heral, İsmail (My University)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İşçiler_Toplu Pazarlık; İşletmeler_Endüstri; İşletmeler_Toplu Pazarlık