Pentylenetetrazol (PTZ) rat epilepsi modeline kronik nervus vagus stimulasyonunun etkisi - Sasani, Mehdi (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri