Magnezyum süllfat iyontoforezinin diz osteoartritine etkileri - Avcı, Nalan (My University, 2003)
unknown
Keywords: Belirli tedaviler ve tedavi türleri; Farmakoloji ve tedavi; Fizik Tedavi; Fiziksel tedaviler; Rehabilitasyon; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri