Alerjik konjonktivitte topikal olopatadin %0.1 ve lodoksamid %0.1'in tedavisinin etkinliğinin karşılaştırılması ve gözyaşı sICAM-1 düzeyleri üzerine etkisinin değerlendirilmesi - Baca, Evren Şenel (My University, 2001)
unknown
Keywords: Göz Hastalıkları