3-18 yaş arası çocuklarda helicbacter pylori suşlarında antibiyotik direnci ve ardışık tedavi ile standart tedavi yönetemlerinin eradikasyon başarısı açısından karşılaştırılması - Kutluk, Günsel (My University, 2012)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı; Tıp