Kitap Tanıtımı: Hamza b. Abdullah el-Melîbârî, Hadis Usûlüne Yeni Yaklaşımlar (çev. Muhittin Düzenli-Ayhan Ak) İnsan Yayınları, İstanbul, 2013, 294 s. - (:unkn) unknown (My University, 2014)
0
Keywords: Din Bilimi