Mikrodalgaların çeşitli mikroorganizmalar üzerindeki bakterisid etkisinin araştırılması - Erverdi, F. S. Feryal (My University, 1990)
unknown
Keywords: Adli tıp; Dezenfeksiyon; hastalık oranları; Hastalık vakaları ve hastalığı önlemek için alınan kamu önlemleri; koruyucu sağlık hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-BESİN ANALİZİ; Tütsü(fumigasyon) mikropsuzlaştırma (sterilizasyon)