Kasko sigortalarında aktüeryal yaklaşımlar ile fiyatlamada belirleyici parametrelerin incelenmesi - Aracı, Sevinç (My University, 2019)
Aktüerya Bilimleri = Actuarial Sciencesİstatistik = StatisticsSigortacılık = Insurance

Actuarial SciencesStatisticsInsuranceCasco
Keywords: Aktüerya Actuarial; Insurance; Sigorta