Turizm sektöründe özendirme önlemleri,bu önlemlerin etkinliği ve muhasebeleştirilmesi - Özulucan, Abitter (My University, 1995)
unknown
Keywords: Muhasebe; TURİZM-TEŞVİKLER-MUHASEBE; Yönetim ve yardımcı hizmetler