N-salisiliden-L-asparagin’in krom,mangan,demir,kobalt,nikel,bakır ve çinko komplekslerinin kararlılık sabitlerinin potansiyometrik yöntemle tayini - Demircan, Hülya (My University, 1990)
unknown
Keywords: Analitik Kimya_Tıp