Dünyada karşılıklı ticaret sistemleri ve Türkiye için önemi - Evliyaoğlu, Sibel (My University, 1994)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Ekonomi; EKONOMİ-KARŞILIKLI TİCARET; Finansman ekonomisi; Uluslararası bankalar ve bankacılık