Farklı konsantrasyonlarda uygulanan kadmiyum (cd) elementinin ludwigia glandulosa walter ve alternanthera reineckii briq. bitkilerindeki genotoksik etkilerinin moleküler yöntemlerle belirlenmesi - Aygün, Gizem Müzeyyen (My University, 2017)
Onagraceae familyası yesi Ludwigia glandulosa Walter, Kuzey Amerika‘da dağılım g sterenve maksimum 40 cm‘ye kadar uzayabilen ok yıllık bir tatlı su bitkisidir.

Onagraceae family member Ludwigia glandulosa Walter is a perennial aquatic plant, which iswidely distributed in North America can grow up to a maximum height of 40 cm.
Keywords: Alternanthera reineckii; Bitkiler; Biyoloji; genotoksisite Ludwigia glandulosa; genotoxic; Ludwigia glandulosa