Sınıf II bölüm I olguların tedavisinde herbst apareyi ile aktivatörün etkilerinin sefalometrik olarak karşılaştırılması - Küçükkeleş, Nazan (My University, 1989)
unknown
Keywords: Cerrahi; Sistemlere göre cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-ORTODONTİ