Z,skoru ile izlenen büyüme gelişmenin anne sütü alma,diyare ve akut solunum yolu enfeksiyonu açısından değerlendirilmesi. - Karavuş (Kayhan), Melda (My University, 1992)
unknown
Keywords: Adli tıp; hastalık oranları; koruyucu sağlık hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-HALK SAĞLIĞI