İstanbul kent merkezinde kamu ve özel hastane yöneticilerinin yabancılaşma durumlarının ölçümüne yönelik bir araştırma - Ekmekçi, Ferdagül (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hastane Yönetimi; Hastaneler