Borsa aracı kurumlarının hisse senedi pazarlama faaliyetleri sıra sında karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara çözüm önerileri : (A Grubu Borsa Aracı Kurumları üzerine bir uygulama) - Uğur, Şenay (My University, 1992)
unknown
Keywords: BORSA-ARACI KURUMLAR-PAZARLAMA