Farklı eğitim geçmişine sahip gençlere (sokak çocuklarına) ait elektrik tesisat tekniği programının uygulanması üzerine bir inceleme - Çetin, Hasan (My University, 2006)
unknown
Keywords: Elektrik Tesisatı_Elektrik Eğitimi; Öğrenim ve Öğretim_Elektrik Eğitimi