1980 sonrası Türkiye’de uygulanan ihracat politikaları ve tekstil sanayine verilen teşvikler - Yılmaz, Soner (My University, 1996)
unknown
Keywords: Dış ticaret; İhracat; İhracat (Dışsatım); Tekstil; Ticaret