Sıçanlarda akut lamotrijin uygulamasının beyin omurilik sıvısı L-Glutamik asit ve gaba düzeyleri üzerine olan etkisi ve kolinerjik sistemin rolü - Terzioğlu, Berna (My University, 2006)
unknown
Keywords: Farmakoloji; Klinik Farmakoloji; Tıp