Kur’an kaynaklı tasavvufi kavramlar - Yılmaz, Hızır Hilmi (My University, 1993)
unknown
Keywords: Din; Felsefe_İslam Felsefesi; İslam Dini; İslam Dini_Tasavvuf; Kur’an-ı Kerim_Tasavvuf; Tasavvuf ve tarikatlar