Dünya olimpiyat oyunları görsel iletişim medyaları kronolojik araştırmaları ve 1996 İstanbul Olimpiyat Oyunları görsel iletişim medya tasarımları. - Sağlam, Özgür (My University, 1990)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Olimpiyat oyunları; SPOR-OLİMPİYATLAR-TÜRKİYE