Nikel (II),Kobalt (II) ve Çinko (II) metallerinin L-sistein ve adenin ile oluşturduğu karışık komplekslerinin incelenmesi ve kararlılık sabitlerinin tayini - Cücü, Ayşen (My University, 1995)
unknown
Keywords: Analitik kimya; KİMYA-ANALİTİK KİMYA