Nüfus ve yerleşme coğrafyası bakımından Islahiye - İleri, Ethem (My University, 2018)
Bu çalışmanın temel amacı Gaziantep ilinin İslahiye ilçesinin nüfus ve yerleşme özelliklerinin incelenmesidir. ABSTRACT The main purpose of the study is to examine the characteristics of the population and settlement in Islahiye, a district of Gaziantep.
Keywords: Coğrafya; Islahiye (Türkiye); İslahiye; İslahiye Population; Nüfus; Nüfus ve yerleşme; Settlement; Yerleşme