Soya fasulyesi,kazein,modifiye kazein ve kolesterol’ün tavşan safra lipid düzeylerine ve taş oluşumuna etkileri - Özben, Tomris (My University, 1993)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-BİYOKİMYA