DEVLET SIRRI, KİMİN SIRRI? - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Sır, hukuk tarafından farklı alanlarda düzenlenmiş bir kavramdır. Ancak devlet sırrı nın niteliği ve kapsamı hakkında Türkiyede henüz yasal bir düzenleme yapılmamıştır.

Secret is a concept for diferent forms of laws. Tere is no law covering the State Secret in Turkey. Te draft has been written but has not been approved yet.
State Secret, Whose secret?
Keywords: Tarih; Beşeri Bilimler; Uluslararası İlişkiler; Hukuk; Siyasi Bilimler; Kamu Yönetimi; Sosyal Çalışma