Sermaye varlıklarını fiyatlandırma ve arbitraj fiyatlama modeli, İMKB üzerine bir deneme - Şen, Zeki (My University, 1993)
unknown
Keywords: Ekonomi; Genel üretim ekonomileri; MENKUL KIYMETLER-FİYATLANDIRMA; Üretim