Dünya ülkelerinde eğitim sistemleri ve okul öncesi eğitim - DİBEK, ESİN (Pegem A Yayıncılık, 2021)
Bu kitap bölümünde İsveç eğitim sistemi ayrıntılı olarak incelenmiştir
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Eğitim; Okul Öncesi Eğitim; Mesleki Eğitim; Öğretmen Eğitimi; Social Sciences and Humanities; Education; Preschool Education; Vocational Education; Teacher Training; Sosyal Bilimler (SOC); Sosyal Bilimler Genel; EĞİTİM VE EĞİTİM ARAŞTIRMASI; EĞİTİM, BİLİMSEL DİSİPLİNLER; Social Sciences (SOC); SOCIAL SCIENCES, GENERAL; EDUCATION & EDUCATIONAL RESEARCH; EDUCATION, SCIENTIFIC DISCIPLINES; Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler; Social Sciences & Humanities