Fokal, malignite şüphesi gösteren akciğer lezyonlarının anatomik lokalizasyonları ve plevral, fissürel ilişkilerinin çok dedektör sıralı bilgisayarlı tomografi cihazları ile incelenmesi - Baş, Mehmet Cüneyt (My University, 2005)
unknown
Keywords: Akciğer Hastalıkları; Hastalıklar; Radyodiagnostik; Solunum sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri