5 Yıldızlı otel işletmelerinin dağıtım kanallarındaki aracılara yönelik satış teşviki çabaları ve kullandıkları elektronik reklam ortamlarının saptanması - Hatem, Zekat (My University, 2002)
unknown
Keywords: Dağıtım Kanalları; Reklamcılık; Satış Geliştirme