Ritm eğitiminin kompleks cimnastik beceri öğrenimi ve motor özellikler üzerine etkisinin değerlendirilmesi - Atılgan, A. Oya Erkut (My University, 2003)
unknown
Keywords: Beden Eğitimi; Cimnastik; Ritm Eğitimi