Ahmet Kerim Gültekin & İbrahim Gündoğdu, Devrimci-halkçı yerel yönetimler/Umut ve mücadele mekânlarından deneyimler, İstanbul: Patika Kitap, 240 s. - (:unkn) unknown (My University, 2014)
0
Keywords: Sosyoloji