1950 sonrası dönemde yayınlanan İslam düşüncesine dair eserlerde tecdid-ıslahat ve reform kavramları - Saylık, Cemalettin (My University, 1996)
unknown
Keywords: Akâid ve Kelâm; Din; İSLAM; İslam Dini