Santral sinir sistemine akut uygulanan topiramatın morfin yoksunluk sendromuna ve beyin kaynaklı nörotrofik faktöre etkisi - Özkula, Songül (My University, 2020)
Santral Sinir Sistemine Akut Uygulanan Topiramatın Morfin Yoksunluk Sendromuna ve Beyin Kaynaklı Nörotrofik Faktöre Etkisi

The Effect of Acute Topiramate Administration on Morphine Withdrawal Syndrome and Brain-derived Neurotrophic Factor in Central Nervous System
Keywords: BDNF; Farmakoloji; Health; Morfin; nucleus accumbens; nükleus akümbens; Pharmacology; proBDNF; proBDNF Morphine; Sağlık; topiramat; topiramate