Türkiye’ de baskı grupları: Siyaset ve işadamı örgütlenmeleri (Odalar-Tüsiad-Müsiad) - Alkan, Haluk (My University, 1998)
unknown
Keywords: BASKI GRUPLARI_TÜRKİYE; Devletin örgütlü guruplarla ilişkisi; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Siyasal eylem gurupları; Toplum bilimleri