Periodontal kemik defektlerinin yönlendirilmiş doku rejenerasyonu tekniği prensiplerine göre tedavisinde rezorbe olan membran ve greft materyali kullanımının klinik,radyografik ve histolojik olarak değerlendirilmesi - Orgun (Oktay), Tevhide (My University, 1998)
unknown
Keywords: TIP-PERİODONTOLOJİ