D vitamini eksikliği bulunan yaşlı hastalarda alfakalsidolün düşme ve denge üzerine etkinliği - Kaya, Ümran (My University, 2008)
unknown
Keywords: İskelet Sistemleri_Yaşlılarda; Kas Sistemleri_Yaşlılarda; Vitamin Eksikliği; Yaşlılık